Dil Defteri hesabını silme
Hesabını ve tüm verilerini istediğin zaman, uygulamanın içinden ya da uygulamayı yüklemeden e-postayla silebilirsin.
Uygulamanın içinden (önerilen)
- Dil Defteri’ni aç ve hesabınla giriş yap.
- Alttaki menüden Profil sekmesine geç.
- Sayfanın en altındaki Hesabı Sil’e dokun.
- Kimliğini doğrula: şifreni gir ya da Google veya Apple ile giriş yaptıysan Google ile doğrula ve sil / Apple ile doğrula ve sil’e dokun.
Silme işlemi hemen başlar ve oturumun kapanır.
Uygulamaya erişemiyorsan
Hesabına kayıtlı e-posta adresinden destek@dildefteri.com adresine “Hesap silme talebi” konulu bir e-posta gönder. Bunun için uygulamaya ihtiyacın yok. Kimliğini doğrulamak için gerekirse sana yanıt veririz; hesabını ve verilerini en geç 30 gün içinde sileriz.
Neler silinir?
- Hesap bilgilerin (ad, e-posta, giriş bilgileri)
- Tüm defterlerin, kelimelerin, anlamlar ve örnek cümleler
- Çalışma geçmişin, istatistiklerin ve kurs ilerlemen
- Tercihlerin (ana dil, uygulama dili vb.)
Neler saklanabilir?
- Yedekler: Veritabanı yedekleri en fazla 14 gün tutulur; silinen verilerin bu süre sonunda yedeklerden de kalkar.
- Satın alma kayıtları: Pro satın alımına ait işlem kayıtları, vergi ve mevzuat yükümlülükleri nedeniyle Google Play, App Store ve RevenueCat tarafından ilgili mevzuatın gerektirdiği süre boyunca saklanır.
- Anonim istatistikler: Seni tanımlamayan, toplulaştırılmış kullanım istatistikleri.
Pro satın aldıysan: Satın alım mağaza hesabına (Google Play / Apple ID) bağlıdır. Pro tek seferlik bir satın almadır; hesabını silmek otomatik iade sağlamaz (iade talepleri mağazanın kendi kurallarına tabidir). Yeni bir Dil Defteri hesabı açarsan “Satın alımları geri yükle” ile Pro’yu tekrar kullanabilirsin.
Ayrıntılar için Gizlilik Politikası’na bakabilirsin.